Diagnoses

Medische en veterinaire diagnoses.

De missie van de diagnostische divisie van C.A.T.O. biotech is het verbeteren van de gezondheid door speciale diagnostische hulpmiddelen op de markt te brengen.

Producten:

  • die een nauwkeurige diagnose en monitoring van specifieke aandoeningen mogelijk maken
  • of om specifieke gezondheidsvragen op te lossen

We zijn toegewijd om uiterst betrouwbare kwaliteitstools te bieden en onze klanten compromisloze ondersteuning te bieden.

Wij streven ernaar aan de behoeften van onze klanten te voldoen door een langdurige professionele relatie en door een echte toegevoegde waarde te vertegenwoordigen.
C.A.T.O. biotech wordt gedreven door toewijding aan de kwaliteit van producten en diensten.

Alle producten voor in-vitrodiagnostiek (IVD) dragen het CE-merk en voldoen aan de IVD-vereisten.

MEDISCHE AFDELING:

De medische diagnostische afdeling van C.A.T.O. biotech is gespecialiseerd in het op de markt brengen van speciale diagnostische hulpmiddelen, meestal van moleculair biologische oorsprong, die een nauwkeurige diagnose en monitoring van specifieke aandoeningen mogelijk maken of specifieke gezondheidsvragen oplossen.

Producten omvatten typetools (bijv. HLA, HPA) en tools voor ziektebewaking: PROTRANS medizinische diagnostische Produkte

VETERINAIRE AFDELING:

De veterinaire diagnostische afdeling van C.A.T.O. biotech is gespecialiseerd in marketing diagnostische hulpmiddelen die een nauwkeurige diagnose en monitoring van specifieke aandoeningen mogelijk maken: Svanova Biotech AB

Wenst u meer informatie?

Contacteer ons